skip to Main Content

Algemene bedrijfsinformatie

Onderscheidend, korte lijnen, eenvoud

Expertise & Advies

Richt zich voornamelijk op de zakelijke dienstverlening.

Werkt met NIVRE registerexperts. De kwaliteitseisen en onafhankelijkheid die het NIVRE voorschrijft worden nageleefd.

Conform de Wet op het Financieel Toezicht beschikt Mobiel Expertise en Advies over de actuele diploma’s van integriteit en vakbekwaamheid PE en Triple-A.

De nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is volledig doorgevoerd in de procedures en digitale werkwijze van Mobiel Expertise en Advies.

Diversiteit opdrachtgevers

Agrarische, Industriële en Automotive bedrijven in het algemeen

Verzekeraars, volmacht bedrijven, provinciale verzekeraars, rechtsbijstand verzekeraars, assurantie makelaars, etc.

Fabrikanten, dealers, leveranciers, afnemers van machines, werktuigen,  land en industrieel werkmaterieel, truck en trailerservices, fleetowners, vervoer en busbedrijven.

Overige bedrijven

Johan Snippe-Kiers

Als eigenaar van Mobiel Expertise en Advies bied ik u ruim 20 jaar ervaring op het gebied van technisch onderzoek in oorzaak en de omvang van schade.

Vanuit mijn persoonlijkheid, ervaringen, opleiding en bijscholing sta ik voor onafhankelijk onderzoek en schadevaststelling. Ik baseer me hierbij op de vast te stellen feiten, redelijkheid en billijkheid in acht nemend.

Met vriendelijke groet, Johan Snippe-Kiers NIVRE-re.

Gecertificeerd
schade expert & adviseur

Mobiel Expertise en Advies werkt uitsluitend met gediplomeerde NIVRE register experts.

NIVRE is het Nederlandse Instituut van Register Experts en beheert de registers van Schade-experts, Risicodeskundigen en Coördinatoren Fraudebeheersing.

Alleen Experts die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die het NIVRE stelt en aansluiten op de hedendaagse markt en maatschappij staan in het NIVRE register ingeschreven.

Met de instelling van de verplichte Permanente Educatie (PE) heeft het NIVRE als doelstelling de kwaliteit van het register te waarborgen.

Mobiel Expertise en Advies heeft zich naast zijn persoonlijke NIVRE-re inschrijving ook aangesloten bij het platvorm  van de Kamer zelfstandige ondernemers.

Conform de Wet op het Financieel Toezicht (Wft.) beschikt Mobiel Expertise en Advies over de actuele diploma’s van integriteit en vakbekwaamheid PE en Triple-A voor advisering.

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is volledig doorgevoerd in de procedures en digitale werkwijze van Mobiel Expertise en Advies.

Back To Top